Help

Wat is Daily Date?

Daily Date is online platform in Duitsland voor casual dating en onderscheidt zich van andere single chat, dating sites of persoonlijke advertentie markt. Voor de Daily Date voldoet aan een andere persoon met dezelfde claims en belangen, die het aandeel van de behoefte aan meer ervaring en erotische verlangens en willen dit goed te leven.

Hoe werkt Daily Date?

Om Daily Date te gebruiken om te kunnen eerst in te loggen in een paar eenvoudige stappen gratis en zonder verplichting. Na registratie kunt u opgeven wat voor soort contact die ze zoeken. Het is makkelijk en duurt niet langer dan vijf minuten. Na registratie krijgt u onmiddellijk eerst contact opnemen met suggesties die precies past bij uw interesses en zoekgegevens. Ontwikkeld door het gebruik van een Daily Date-matching-algoritme worden vergeleken persoonlijkheidskenmerken van contact en contact zoeken voorstellen verstuurd. U kunt de profielen van de contactpersoon suggesties in alle rust te bekijken, en vooral als je een profiel, neem dan contact met ons op. Omdat het gaat dan is het helemaal aan jou.

Voor wie is Daily Date?

Daily Date richt zich tot alle personen vanaf 18 jaar die hoge eisen aan zichzelf en anderen stellen, met passie van het leven willen genieten en op zoek zijn naar een vrijblijvende ("casual") date. Bij Daily Date hoef je niet zoals bij een dating-platform lang te zoeken om iemand te vinden die jouw interesses en bedoelingen deelt.

Hoe kan ik lid worden van de Daily Date?

Om lid te worden, je gewoon inloggen hier. Registratie is eenvoudig en duurt slechts enkele minuten. Direct na inschrijving ontvangt u eerst contact opnemen met suggesties die precies passen bij uw interesses.

Zijn er Daily Date gratis proefabonnement lidmaatschappen?

De toepassing van Daily Date is helemaal gratis. U kunt dan vult aanpassen van uw eigen profiel, zonder beperkingen en alle tijd op wil. Ze krijgen voortdurend nieuwe contactpersoon, zonder enige beperking voorstellen die precies passen bij uw interesses. Ook moet je (uiteraard volledig anoniem) aan de andere leden voorgesteld voor contact en kan worden geschreven door hen. Als je merkt dat een aantal interessante suggesties contact, u eenvoudig overschakelen naar het premium lidmaatschap, en dan kun je meteen lezen alle berichten die u ontvangt, opnemen jezelf en met andere gebruikers zonder beperking tot casual data te regelen contact.

Is er een contactpersoon bij Daily Date Garantie?

Ja! Als een van de eerste casual online dating services, wij zijn zo overtuigd van onze service die wij u voorzien van een contact garantie! Wij garanderen elke premium lid 5 contact op met de voorstellen per maand! Mocht het nogmaals gebeuren dat je zal moeten uw Premium lidmaatschap te verlengen op het einde geen contact opnemen met een gemiddelde van vijf suggesties per maand, wij zijn uw premium-lidmaatschap gratis tot het gegarandeerde aantal wordt bereikt bij contact met voorstellen.

Als contactpersoon voorstellen worden samengesteld?

Wij sturen via onze speciaal ontwikkeld voor de matching-algoritme Daily Date contact suggesties van leden die het beste overeenkomen met uw zoekcriteria. Uw suggesties zal voortdurend worden geactualiseerd. Elke gebruiker is precies gegeven door het contact suggesties die de individuele belangen en behoeften past.

Zullen alle leden van deze site mijn profielfoto kunnen zien?

Bij Daily Date kun je zolang als je dat wilt anoniem blijven. Dit betekent ook dat je kunt instellen wie jouw profielfoto kan zien. Als je een foto uploadt, dan is de standaard instelling dat een ander lid van deze site alleen een onscherpe profielfoto kan zien. Als je jouw profielfoto voor iedereen zichtbaar wilt maken, ga je naar “Mijn Profiel” en deactiveer je de “Alleen zichtbaar op aanvraag” instelling. Als je volkomen anoniem wilt rondkijken en geen profielfoto wilt uploaden, zal er op deze plaats een plaatshouder worden getoond, die je tijdens het aanmeldingsproces kunt wijzigen. Deze plaatshouders worden in het algemeen onscherp getoond aan andere leden van de site.

Waarom zie ik onscherpe foto's?

De vertrouwelijkheid en anonimiteit van haar gebruikers is van het grootste belang voor Daily Date. Alleen premium leden zullen de foto’s van andere leden van de site kunnen zien. Zolang je nog geen premium lid van de site bent, zul je dus alleen onscherpe foto’s zien. Hoewel er als een premium lid omstandigheden kunnen zijn waarbij een ander lid van de site hun profielfoto nog steeds niet heeft geüpload of deze met je heeft gedeeld. In dit geval zal er ook een onscherpe foto worden getoond als een plaatshouder. Het besluit om het delen van profielfoto’s in de handen van de eigen leden te leggen, benadrukt de normen die door Daily Date zijn ingesteld voor wat betreft anonimiteit en discretie.

Hoe kan ik voorkomen dat mijn zoekopdracht?

Probeer in het begin, hun zoektocht eisen niet op te nemen te smal. Dit verhoogt de kans op het krijgen van een heleboel interessante suggesties contact. Als u te veel suggesties contact, moet u uw zoekopdracht verfijnen door stap voor stap.

Waarom ontving ik een contact voorstel van een lid die niet wonen in mijn omgeving?

Veel erotische data worden gezocht in dezelfde regio. Velen zijn op zoek in een andere stad of zelfs in een ander land na de vervulling van hun geheime dromen. Nogmaals, het is aan elk Casual Datern of en hoe contact wordt gemaakt of beantwoord. Alle leden kunt maximaal vijf landen en regio's om de juiste datum te vinden.

Hoe kan ik mijn profiel wijzigen of aanvullen?

U kunt in uw persoonlijke ruimte (log-gebied) onder "Mijn Profiel" op elk gewenst moment te wijzigen of toe te voegen aan je profiel. Als dat gebeurt, zullen we terug overeenkomen met uw gewijzigde gegevens met onze matching-algoritme en sturen u andere suggesties contact na een zeer korte tijd.

Waar kan ik toegang tot of verander ik mijn accountgegevens?

Ga naar \"My Profile\" en klik op \"Settings\" om je e-mailadres en wachtwoord in te zien en te wijzigen indien nodig of gewoon hier klikken. Let op de hoofdletters en kleine letters bij het invoeren van uw nieuwe login gegevens.

Hoe kan ik contact opnemen met andere leden?

Als u hebt ontvangen van een voorstel contact, kunt u direct contact opnemen met dit lid. Gebruik het vak onder het profiel. Als je een bericht van een lid, is er ook een vak onder het bericht, waar u uw tekst in te voeren.

Ik wil een premium lid te worden. Hoe kan ik betalen, en dit is ook anoniem?

Daily Date biedt je verschillende betalingsvarianten aan. Je kunt kiezen uit automatische afschrijving of creditcard.

Zijn mijn gegevens veilig?

Ja. De veiligheid van uw gegevens op Daily Date hoogste prioriteit. Als gevolg van technische beschermingsmaatregelen, zoals SSL-codering bij het opgeven van de betaling van gegevens, is een maximale beveiliging van de gegevens gewaarborgd.

Hoe kan ik de externe e-mail alerts?

U kunt het e-mail alerts hier of onder \"Mijn profiel / instellingen\". Klik gewoon op het vakje \"Enable meldingen\" in aanvulling op het vinkje te verwijderen in de doos. Van nu af aan, je altijd actief op zoek naar uw leden gebied, als u contact opnemen met nieuwe voorstellen of reacties ontvangen op uw vragen. Daarom raden wij u verlaat de melding optie.

Ik ben aangepakt door slechts een paar contacten, wat kan ik doen?

Men moet altijd de eerste stap zetten. Waarom ga je niet het initiatief nemen en schrijf je contact opnemen met suggesties?

Uw vraag is niet beantwoord?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder.